OTK/Varatuomari.

Olen suorittanut oikeustieteen kandidaatin/maisterin tutkinnon vuonna 2000. Syventävät opintoni tein finanssioikeudesta. Varatuomarin arvon sain vuonna 2002. Askultoinnissa keskeisessä osassa oli kiinteistöjen lainhuudot, kiinnitykset ja erityisen oikeuden kirjaukset.

Generic placeholder image

LKV-Ammattilainen

Olen suorittanut LKV ja LVV tutkinnon. Olen erikoistunut asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin ja välittämiseen sekä niihin liittyvään juridiikkaan. Todellinen osaaminen, aktiivinen mainonta ja markkinointi sekä asiakaslähtöinen toimintatapa mahdollistavat kauttamme tehokkaan ja turvallisen asuntokaupan.

Generic placeholder image

Kaupanvahvistaja

Kaupanvahvistajana olen toiminut vuodesta 2002 lähtien. Olen vahvistanut ja tarkastanut satoja kiinteistökauppoja.

Kaupanvahvistajan tehtävänä on vahvistaa kiinteistön kauppakirjat ja muut luovutuskirjat.

Ennen kuin kaupanvahvistaja todistaa luovutuksen, hänen on tarkastettava osapuolten henkilöllisyys ja se, että luovutuskirja täyttää lakisääteiset maakaaren 2-luvun mukaiset muotovaatimukset. Allekirjoitushetkellä osapuolten on voitava todistaa henkilöllisyytensä.

Generic placeholder image

Työkokemus

Lähes viidentoista vuoden kokemus kiinteistö- ja asuntokaupoista. Olen toiminut Turussa ison pankin palveluksessa hoitaen pankkilakimiehen tehtäviä. Työtehtäviini on kuulunut kauppakirjojen laatiminen, testamenttien, avioehtojen, perunkirjojen, osituskirjojen, ositus- ja perinnönjakosopimusten laadinta. Erityisosaamiseni on yksityishenkilöiden verosuunnittelu ja luovutusvoittojen verotus. Olen ollut verohallinnon palveluksessa. Vaativien kauppakirjojen, perukirjojen ja muiden perheoikeudellisten dokumenttien tarkastaminen on kuulunut tehtäviini. Olen toiminut käräjäoikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana. Rahoituksen, vakuuksien ja muiden käytännön kaupanteon sujumisen kannalta välttämättömien asioiden osalta osaamiseni on rautainen.

Generic placeholder image